Levering en garantie

Indien JJStitches de bestelde producten op voorraad heeft, heeft u uw bestelling doorgaans binnen 2 werkdagen in huis. Is dit niet het geval, dan is de levertijd afhankelijk van de leverancier van betreffend product.

Bevestiging

Nadat u via de website besteld heeft, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail.

Moment van leveren

De producten die u heeft besteld worden geleverd op het adres dat u heeft opgegeven. Hierbij gelden de levermomenten van de vervoerder. Dit betekent dat bestellingen overdag aangeleverd worden.

Vooruitbetaling

JJStitches levert alleen bij vooruitbetaling. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra uw betaling is ontvangen.

Verzendkosten en afhandelingskosten

JJStitches hanteert standaard 6 euro verzend en afhandelingskosten in Nederland bij bestellingen boven 15 euro. Bestellingen tot 15 euro rekenen we 4,00 euro verzendkosten met brievenbuspost. Als het mogelijk is zullen we met brievenbuspost en track code verzenden. Paketten die niet door de brievenbus passen worden als pakket met postnl verzonden. 

Overige EU landen : verzendkosten zijn 9 euro, met track en trace code

Retourrecht

Er zijn verschillende redenen waarom een product teruggestuurd kan worden naar JJStitches

 • Er is een defect product geleverd.
  Mocht een product defect zijn of u heeft het vermoeden dat een product defect is, neem dan contact op met ons via anneke@jjstitches.nl 
  BELANGRIJK: Hoewel de kosten voor het verzenden in dit geval voor JJStitches zijn, dient u de retour zending wel voldoende te frankeren. Pakketten die niet gefrankeerd zijn worden altijd door ons geweigerd. Vermeld bij deze zending wel uw bank of gironummer, zodat wij de gemaakte kosten voor het verzenden aan u kunnen terugstorten. Verder geldt dat alle oorspronkelijke verpakkingsmaterialen moeten worden meegeleverd en het product voorzien moet zijn van een probleemomschrijving. 
 • De levering komt niet overeen met hetgeen is besteld.
  Mocht de levering niet overeenkomen met hetgeen u heeft besteld, dan kunt u dit uiteraard terugsturen. Neem vooraf wel eerst contact op met ons via anneke@jjstitches.nl  Wij zullen dan proberen u direct het juiste product alsnog na te sturen.
  BELANGRIJK: Hoewel de kosten voor het verzenden in dit geval voor JJStitches zijn, dient u de retour zending wel voldoende te frankeren. Pakketten die niet gefrankeerd zijn worden altijd door ons geweigerd. Vermeld bij deze zending wel uw bank of gironummer, zodat wij de gemaakte kosten voor het verzenden aan u kunnen terugstorten. 
 • U heeft zich vergist of bent niet tevreden.
  We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankopen bij JJStitches. Het kan echter voorkomen dat u zich vergist heeft bij uw aankoop of dat u niet tevreden bent over het bestelde product. U kunt het product dan binnen 14 dagen retour sturen aan JJStitches.  Het product dient compleet te zijn en in oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten die beschadigd of gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Kijk voor verdere voorwaarden bij ruilen en retouneren.